پاوربانک ، شارژر همراه


پنکه شارژی کوچک ، پاور بانک چند کاره 3000 میلی آمپر هولدر گوشی موبایل شوجی SH-1077


پنکه شارژی کوچک ، پاور بانک چند منظوره 4500 میلی آمپر هولدر گوشی موبایل شوجی SH-1056


پاور بانک ، شارژر همراه با ظرفیت 10000 میلی آمپر اسکارلت SH-1057 شوجی


پاور بانک شفاف شیشه ای با ظرفیت 10000 میلی آمپر PD سوپر فست شارژ شوجی SH-1058
راهنمای جامع ظرفیتهای مختلف پاوربانک با نکات کلیدی برای خرید
هنگام خرید پاوربانک، یکی از مهمترین فاکتورها، انتخاب ظرفیت مناسب است که به نیاز شما و دستگاههایی که قصد شارژ آنها را دارید، بستگی دارد. ظرفیت پاوربانک با واحد میلیآمپر ساعت (mAh) مشخص میشود. در ادامه به بررسی مختصر ظرفیتهای رایج میپردازیم تا بتوانید بهترین پاوربانک را برای خود انتخاب کنید:
-
زیر ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت: این دسته شامل انواع پاوربانک کوچک و سبک است که به عنوان یک پاوربانک همراه ایدهآل برای شارژ اضطراری گوشیهای هوشمند با باتری کمظرفیتتر یا شارژ بخشی از باتری گوشیهای جدیدتر محسوب میشود. حمل آنها بسیار آسان است و معمولاً قیمت پاوربانک در این رده مناسبتر است.
-
۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت: این ظرفیت میتواند اکثر گوشیهای هوشمند را تقریباً یک بار به طور کامل شارژ کند. پاوربانکهای ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی همچنان یک پاوربانک کوچک و عالی به عنوان پاوربانک همراه روزانه هستند و تعادل خوبی بین اندازه و کارایی ارائه میدهند. اگر به دنبال بهترین پاوربانک از نظر قابلیت حمل برای یک شارژ کامل هستید، این گزینه خوبی است.
-
۱۰۰۰۰ میلیآمپر ساعت: یکی از محبوبترین ظرفیتها هنگام خرید پاوربانک است و بسیاری آن را بهترین پاوربانک برای استفاده عمومی میدانند. این پاوربانکها میتوانند اکثر گوشیهای هوشمند را دو تا سه بار شارژ کنند و برای شارژ تبلتها (معمولاً یک بار) یا سایر گجتها نیز مناسب هستند. این ظرفیت، یک پاوربانک همراه خوب برای کاربرانی است که به طور منظم از آن استفاده میکنند.
-
۱۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت: این دسته از پاوربانکها ظرفیت بیشتری ارائه میدهند و میتوانند گوشیهای هوشمند را سه تا چهار بار شارژ کنند. اگر هنگام خرید پاوربانک، نیاز به شارژ دستگاههای متعدد یا استفاده بیشتر دارید، این گزینه مناسب است، هرچند دیگر در دسته پاوربانک کوچک قرار نمیگیرد.
-
۲۰۰۰۰ میلیآمپر ساعت: این پاوربانکها برای افرادی که به طور مکرر و برای مدت طولانی به منبع برق دسترسی ندارند، مانند مسافران یا افرادی که چندین دستگاه دارند، گزینهای عالی هستند. خرید پاوربانک با این ظرفیت، برای شارژ یک گوشی هوشمند (حدوداً چهار تا شش بار) و حتی برخی لپتاپهای با قابلیت USB-C PD توصیه میشود. قیمت پاوربانک در این رده معمولاً بالاتر است و دیگر یک پاوربانک همراه سبک به حساب نمیآید، اما برای بسیاری بهترین پاوربانک برای سفر است.
-
۳۰۰۰۰ میلیآمپر ساعت و بالاتر: اینها گزینههای پرظرفیت برای خرید پاوربانک هستند و برای سفرهای طولانی، کمپینگ، یا شارژ مکرر دستگاههای پرمصرف مانند لپتاپها طراحی شدهاند. با اینکه برای نیازهای خاص بهترین پاوربانک محسوب میشوند، اما به دلیل وزن و ابعاد زیاد، یک پاوربانک همراه روزمره یا پاوربانک کوچک نیستند و قیمت پاوربانک آنها نیز بالاتر است.
نکات مهم هنگام خرید پاوربانک:
- ظرفیت واقعی: توجه داشته باشید که ظرفیت اسمی (عددی که روی پاوربانک درج شده) با ظرفیت واقعی (میزان شارژی که عملاً به دستگاه شما منتقل میشود) متفاوت است. برای انتخاب بهترین پاوربانک، این نکته را در نظر بگیرید.
- نیاز دستگاه: قبل از خرید پاوربانک، ظرفیت باتری دستگاههای خود را بررسی کنید.
- اندازه و وزن: هرچه ظرفیت بیشتر باشد، معمولاً اندازه و وزن افزایش مییابد. اگر به دنبال یک پاوربانک همراه و پاوربانک کوچک هستید، به این نکته توجه کنید.
- قیمت پاوربانک: قیمت پاوربانک ها بر اساس ظرفیت، برند، کیفیت ساخت و ویژگیهای اضافی متفاوت است. بودجه خود و امکانات مورد نیازتان را برای یافتن بهترین پاوربانک در نظر بگیرید.